Jeg har alltid vært svært opptatt av media. Jeg leser og lytter til flere titalls mediekilder hver dag. Jeg har siden 2013 vært redaktør for nettstedet nattverden.com, et skrivekollektiv med spesielt fokus på vin. Jeg har også levert artikler til andre medier som IndependentMedium.com eller tyskvin.no. Jeg har også skrevet e-boken «Vin på ville veier«.

Jeg har en youtube-kanal hvor jeg har gjort oppdrag for Tysk Vininformasjon, samt podcastene Vinpodden og The Wine World.

Jeg har også lenge hatt et stort politisk engasjement som har gjort at jeg både har figurert i redaksjonelle artikler samt har skrevet et stort antall leserinnlegg. Du finner enkelt disse ved et enkelt googlesøk på navnet mitt. Jeg har dermed god erfaring med å jobbe med saksvinkling for å ha best mulig sjanse til å bli publisert i tradisjonelle medier.

Hva jeg gjør

Jeg kan gjøre det meste av det som følger av teksten over – fra å produsere enkle tekster til podcastserier og video. Jeg kan også jobbe sammen med deg for å skape en mediestrategi for selskapet ditt. Jeg har også erfaring med å jobbe med formelle tekster, som retningslinjer osv.